<strong>Let's Go Nuts.</strong> <strong>Let's Go Nuts.</strong>

Let's Go Nuts.

Let's Go Nuts.

Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen; het zijn allemaal voedzame crunchy smaakbommetjes! We hebben het over pinda’s, amandelen, pecannoten, kokosnoten etc. Altijd vertegenwoordigd in goed gezelschap zoals chocolade of karamel.

In deze bites wil je je tanden wel zetten. Maar pas op, ze smaken naar meer! Dus één is geen. De crunchy bodem, dadels en karamel maken het tot een heerlijke verrassing voor de smaakpapillen. Geniet!

Dit is pure verwennerij na een herfstwandeling in het bos of strand. Je geniet van de natuurlijke zoetheid van de Maple Syrup, de bite van de pecannoten en de smeuïge kruidige cakebodem. Je proeft de herfst!

Je bent jezelf niet als je trekt hebt. Dat zegt Snickers zelf. Wij weten het zeker; je bent jezelf niet meer na het eten van deze Snickers Pie. Laat je verrassen door de smaken karamel, chocolade, pindakaas en last but not least: stoer gebrande suikerpinda's.

Deze cake geeft je een ongekende smaakbelevenis en het aansnijden maakt de verrassing compleet. De combinatie van kokos, amandel, witte chocolade en Red Velvet zorgt voor een explosie van smaken en texturen. Dat is genieten!