Winterse dranken.

Winterse dranken.

Onder deze trend vallen de smaken zoals chocolade, koffie, chai maar ook het oude vertrouwde advocaat in combinatie met room en caramel.

Orange Chai Pie.jpeg

Chai betekent in veel talen gewoon 'thee' en komt vaak uit India. De kruidige thee bevat vrijwel altijd kaneel, kardemon, gember, kruidnagel en peper. Deze Orange Chai Pie is naast kruidig ook nog fruitig door de toevoeging van sinaasappel. Fruitig genieten dus!

Triple C.jpeg

Jammie, deze combinatie is echt verrukkelijk! Koffie, chocolade en karamel strijden allemaal om voorrang, maar dat is niet nodig. Ze zijn juist hartstikke goed in balans. Neem hier een kopje van je favoriete koffie bij, een goed boek en relax...

Warme Choco Deluxe.jpeg

De ultieme warme winterdrank is toch wel warme chocolademelk met slagroom. De combinatie van de warme chocolademelk met de romige slagroom is bij velen geliefd. De speelse decoratie van marshmallows maakt hem ook een echte family favourite!

Eggnog roll.jpeg

Deze winterwarme eggnog is een kruidige versie van onze advocaat met slagroom. Room, eieren, melk, suiker en drank zijn aangevuld met specerijen en vormen samen deze smaakvolle 'punch'.