Aanmeldformulier oliebollendemo.

Vernieuwd oliebollenassortiment. We hebben ons oliebollenassortiment vernieuwd. Drie vertrouwde mixen en een nieuwe topper; Parade Oliebol Goud. Kom zelf beoordelen welke mix het beste bij jouw proces en markt past en scoor met de premium kwaliteit van Parade Oliebol. Meester Boulanger Mark Plaating en oliebollenexpert Joost Hagenaars verzorgen de demo's. Ze bakken live en geven antwoord op alle vragen. Aanvang demo's is 13:00 uur en duren tot ca. 15:30 uur.

Dinsdag 24 september bij De Bakkers van Verloop, Brouwerswal 19, Gorredijk

Woensdag 25 september bij Bakkerij Hilvers, Blankenweg 36-a, Arnhem

Dinsdag 1 oktober bij Bakkerij Broekmans, Maasbreeseweg 23, Panningen

Woensdag 2 oktober bij Bakkerij Van der Grijn, Energieweg 23, Groot Ammers

Parade Oliebol.

Met de Parade-oliebollenmixen bakken heel veel Nederlandse bakkers al jaren geweldige oliebollen. Dankzij groot verwerkingsgemak in handschep of machinaal, en met een eindresultaat op hoog niveau.
Zoals lange mals- en krokantheid, ideaal als het eetmoment een paar uur of zelfs een dagje later is. Alle Parade-varianten beschikken over specifieke eigenschappen, zodat je precies de mix kunt uitzoeken die het beste past bij jouw proces en markt.

Mont Blanc.
decoreersuiker

Wie oliebollen zegt (en trouwens ook kerststollen), zegt Mont Blanc. Deze decoreersuiker steekt met kop en schouders uit boven alle andere producten in de markt en is letterlijk de kroon op de perfecte oliebol. Dat komt door diverse ijzersterke  eigenschappen die de verwerking prettig maken en het product nog aantrekkelijker: niet-hygroscopisch, langer op kleur, uitstekende hechting, warmteproof en vriesstabiel.