Starters Starters

Ben jij van
plan om een
eigen bakkerij te beginnen?

Dan ben je bij Zeelandia op het juiste adres.

Wij helpen je daar namelijk heel graag bij. Onze verkoopadviseurs komen graag langs om te vertellen wat wij zoal voor je kunnen betekenen en dat gaat verder dan alleen maar grondstoffen van hoge kwaliteit leveren. Bij ons kun je ook terecht voor promoties, voor technische vragen, voor een brainstorm met je winkelteam om samen te ontdekken hoe je nóg meer uit je team kunt halen of voor extra ondersteuning in de bakkerij om ervoor te zorgen dat je probleemloos kunt werken met onze grondstoffen. Maar we doen meer voor onze klanten. Elke 4 weken ontvang je van ons een digitale nieuwsbrief met tips, (recept)ideeën en nieuwtjes en 2 x per jaar versturen we een magazine (De Klok) vol met inspiratie. De Klok is er ook online https://deklok.zeelandia.nl/

Je kunt alle mogelijkheden bespreken met jouw Zeelandia-verkoopadviseur die elke 4 weken (of meer of minder indien gewenst) bij je langs komt. Maar je kunt ook rechtstreeks met Zeelandia contact opnemen. Voor vragen over marketing en communicatie kun je bellen met ons gratis nummer via 0800 0367 of mailen naar mcs@zeelandia.nl (MCS staat voor Marketing & Communicatie Support) voor vragen over prijzen, leveringen, producten etc kun je contact opnemen met onze klantenservice.


Wat ook handig is om te weten is dat je heel gemakkelijk in onze webshop en/of bestel-App bestellingen kunt doen. 24/7.  Je kunt daar eenmalig een account voor aanvragen. Ook is Zeelandia via WhatsApp te bereiken. Je kunt 24/7 alle vragen op ons afvuren en ons WhatsApp-team zal ze diezelfde werkdag vanaf 08:00 uur in behandeling nemen. In het weekend kun je ook appjes sturen, deze worden op maandag 08:00 uur in behandeling genomen.

Volg ons ook op Facebook. Daar posten we regelmatig nieuwe acties, voordeeltjes, how to use video's

Op deze website is heel veel informatie te vinden. We zetten alvast een aantal 
handige linkjes voor je op een rijtje:

We hopen dat we op deze pagina hebben kunnen laten zien dat Zeelandia meer is dan een leverancier van grondstoffen maar dat we samen met onze klanten een partnerschap aangaan om elkaar sterker te maken. En dat alles doen we onder het motto SAMEN_WERKEN AAN EEN LACH!