Recepten Recepten

Abrikozen Dessertschelp

-

12 st   korstschelp (gecoat) *

* 18 cm of 53 stuks van 9 cm

Recept

500 g   Bianca
500 g   water
650 g   Zeesan Curd/Yoghurt
650 g   water
2.500 g   Fruitful Apricot

Afwerking

600 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

120 g   fruit
25 g   choco decor
Abrikozen Dessertschelp

Werkwijze

Bianca en water van 30°C mengen en opkloppen in de hoogste versnelling.

Meng de Zeesan Curd/Yoghurt en water.
Deze vloeibare massa in de 1e versnelling door het schuim draaien.
Spatel de Fruitful Apricot door het schuim.

Schep 400 gram vruchtenschuim in de gecoate korstschelpen van 18 cm.
Iets bol maskeren en tamponeren met een glaceermes.

Flambeer het vruchtenschuim met een gasbrander.

Afgeleren met Paletta Spray neutraal.
Decoreren met fruit en chocolade decoratie.

Uitkomst 12 stuks.

Voor één persoonsschelpen, spuit 90 gram vruchtenschuim in een schelp van 9 cm.

Uitkomst 53 stuks.