Promotie

Promotie

Ook voor Promotie op Maat kun je bij Zeelandia terecht! Onze marketing & communicatie-medewerkers (MCS) gaan graag voor je aan de slag om posters, flyers, bestellijsten of...(bedenk het maar) op maat te ontwikkelen. Precies zoals jij het wil. Met eventueel een eigen logo en in de huisstijlkleuren van jouw bedrijf. Het kan zelfs met jouw eigen producten op de posters. We fotograferen namelijk ook in onze eigen fotostudio in Zierikzee. Alles is bespreekbaar en alles kan Op Maat geleverd worden..

Zeelandia's promotie service400x400_beelden in bericht_youtube.jpg

Ook op het gebied van marketing en communicatie ondersteuning kun je terecht bij Zeelandia. Op deze pagina zie je wat we op dit gebied voor je kunnen betekenen. Je vindt hier linkjes naar een pagina met video's die je heel gemakkelijk kunt delen op je  eigen kanalen omdat je er alleen producten en (onherkenbare) handjes op ziet.

Ook vind je hier voorbeelden van Promotie op Maat zoals posters en flyers die we voor onze klanten hebben gemaakt.

Ook alle actieposters en toonbankkaarten zijn helemaal gratis digitaal beschikbaar. Met een paar simpele "kliks" zet je ze op je eigen computer en kun je er vrij over beschikken. 

Honderden foto's zijn rechtenvrij beschikbaar. Maak er gebruik van!

400x400_beelden in bericht_promotieopmaat.jpg

Ook hebben we een tiental opvallende marketingacties op een rijtje gezet die stuk voor stuk hun waarde al hebben bewezen. Lees ze maar eens door en wie weet zit er iets tussen dat jou aanspreekt. Of een combinatie kan natuurlijk ook.

Heb je vragen over onze marketing en communicatie-diensten? Dan kun je contact opnemen met je verkoopadviseur of rechtstreeks met afdeling MCS

Navigeer direct naar: