Recept
2.000 g
|
|
Kanomix |
750 g
|
|
boter |
150 g
|
|
water |
80 g
|
|
Citroenrasp |
10 g
|
|
bakkerszout |
Vulling
3.000 g
|
|
appelstukjes |
300 g
|
|
Appelpoeder |
Afwerking
900 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Plakjes steken van 10 cm doorsnede.
In de stukswerkbakjes een plakje deeg leggen.
De appelstukjes mengen met de Appelpoeder.
60 gram vulling verdelen over de deegplakjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.
Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 55 appelrondjes.