Home » Recepten » Appelrondjes met Kanomix

Appelrondjes met Kanomix

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Appelrondjes met Kanomix

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.

Uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Plakjes steken van 10 cm doorsnede.
In de stukswerkbakjes een plakje deeg leggen.

De appelstukjes mengen met de Appelpoeder.
60 gram vulling verdelen over de deegplakjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.

Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 55 appelrondjes.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

2.000 g   Kanomix
750 g   boter
150 g   water
80 g   Citroenrasp
10 g   bakkerszout

Vulling

3.000 g   appelstukjes
300 g   Appelpoeder

Afwerking

900 g   Paletta Spray Neutraal
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie