
BBQ-Bagels/Olympische ringen met Fiesta Pomodoro
BBQ-Bagels/Olympische ringen met Fiesta Pomodoro
Recept
5.000 g | 100 % | Fiesta Pomodoro * | |
200 g | 4 % | gist | |
1.900 g | 38 % | water | |
250 g | 5 % | ei | |
250 g | 5 % | Muffinolie ** |
* Fiësta Pomodoro bevat zout!
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
125 g | Decoratie-Mais | ||
250 g | geraspte kaas |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na enige rijs langrollen tot 27 cm en een ring vormen.
Decoreren met Decoratie-Mais en geraspte kaas.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 125 bbq-bagels.