Recepten Recepten

Barbecue Bagels (Pomodoro)

Recept

5.000 g 100 % Fiesta Pomodoro *
200 g 4 % gist
1.900 g 38 % water
250 g 5 % ei
250 g 5 % Muffinolie **

* Fiësta Pomodoro bevat zout!
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

125 g   Decor Maisgries
250 g   geraspte kaas
Barbecue Bagels (Pomodoro)

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na enige rijs langrollen tot 27 cm en een ring vormen.
Decoreren met Decor Maisgries en geraspte kaas.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.

Uitkomst 125 bbq-bagels.