Recepten

Biercake met Verona

Recept

5.000 g   Verona
2.750 g   bier *
1.750 g   Muffinolie **

* Triple of Dubbel
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

270 g   suikernibs P2 (10 g per stuk)
Biercake met Verona

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.

De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.
Decoreren met Suikernibs.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50-60 minuten.

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.

Uitkomst 27 stuks