Recepten

Broodlolly's

Recept

10.000 g 100 % Panovite Ciabatta *
200 g 2 % gist
7.000 g 70 % water

* Panovite Ciabatta bevat zout!

Vulling

1.500 g 15 % Vruchtenmelange
Broodlolly's

Werkwijze

De Vruchtenmelange wassen, minimaal 4 en maximaal 24 uur van te voren weken.

Kneed aanvankelijk een vrij stevig deeg met 55% water.
Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe en kneed het deeg goed af.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct de vulling doorwerken.
Voorrijs 120 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 6 mm.
Uitsteken met een gladde steker 8 cm (ca. 60 gram).
Steek de stokjes in het deegstuk.
Narijs 30 minuten (buiten de rijskast).
Bestrooien met roggebloem.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.

Uitkomst 310 stuks.