Fonceerdeeg
600 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept 1
720 g
|
|
slagroom |
960 g
|
|
Arabesque Blanc 29 |
480 g
|
|
kwark |
12 g
|
|
Wigo Aroma Vanille |
7 g
|
|
bakkerszout |
360 g
|
|
Cremo B Poeder |
480 g
|
|
ei |
Recept 2
180 g
|
|
Fruitful Cranberry HI |
120 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
30 g
|
|
water |
Afwerking
200 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Een bakplaat van 60 x 40 cm bekleden met het hardewenerdeeg.
Meng de vloeibare chocolade met de warme slagroom (50°C ), voeg de kwark, Cremo B Poeder, zout ,
Wigo Aroma Vanille en het ei toe, vervolgens 3 minuten in de tweede versnelling gladdraaien.
Pureer de Fruitful Cranberry HI met de Fruitful Raspberry Jam en het water.
Marmer het gepureerde fruit over de cheesecake.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Bakken met stoom.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 4 x 8 cm.
Uitkomst 75 stuks