Bodem
300 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
150 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
Recept
700 g
|
|
roomkaas |
425 g
|
|
Baked Cheesecake |
340 g
|
|
ei |
425 g
|
|
water |
150 g
|
|
slagroom |
Afwerking
150 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
52 g
|
|
Arabesque Blanc 29 (2 g per stuk) |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 18 minuten.
Meng de roomkaas met de Baked Cheesecake en de eieren tot een gladde massa.
Voeg het water in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben.
Als laatste slagroom toevoegen en kort meedraaien.
Bestrijk de gebakken hardewenerbodem met Fruitful Raspberry Jam.
Schep of schenk het beslag op de Fruitful Raspberry Jam.
Spuit ongeveer 36 doppen Fruitful Red Fruit (ca. 300 gram) in het beslag en meng deze grof door.
Oventemperatuur:
Inschietoven 115°C.
Rotatieoven 100°C.
Baktijd 90 minuten.
Flink stomen bij het inschieten, dit zorgt voor een mooie lichte bovenzijde.
De Cheesecake is gaar als de kern temperatuur 80 - 82ºC heeft bereikt.
Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 3,4 x 11 cm.
Afwerken met een choco decor van Arabesque Blanc 29.
Uitkomst 1 Bakvormen / 26 stuks