Recepten Recepten

ChocNut Cake

Recept

2.500 g   Fantasy Chocnut Cake
500 g   ei
500 g   water

Decoratie

100 g   Hazelnootstukjes
50 g   Butterscotch Granulaat
50 g   suiker
5 g   eiwit
ChocNut Cake

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.
Voor het uitscheppen het beslag bijkrabben en doorspatelen.

De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.
Decoratie mengen en drogen.
De cake decoreren met 20 gram decoratie.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Om een gegarandeerd mooie scheuring te krijgen is het mogelijk om door middel van een cornetje een dun streepje Muffinolie in het midden van de cake te spuiten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.

Uitkomst 10 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.