Recept
5.000 g
|
50 %
|
Panomix Vienna * |
} 100%
|
5.000 g
|
50 %
|
bloem |
}
|
800 g
|
8 %
|
gist |
|
4.600 g
|
46 %
|
water |
|
300 g
|
3 %
|
Cacao |
|
400 g
|
4 %
|
bruine basterdsuiker |
|
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling 1
3.000 g
|
30 %
|
chocolade druppels |
|
Vulling 2
19.100 g
|
|
Gele room met Minuta VV (50 g per stuk) |
|
Decoratie
1.910 g
|
|
suikernibs P2 (5 g per stuk) |
|
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes iets los laten komen en puntjes vormen.
Decoreren met suikernibs.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 7 minuten.
Uitkomst 382 stuks
Als de broodjes afgekoeld zijn opensnijden en vullen met gele room.