Home » Recepten » Chocolade Desserttaartje met Zeesan Choco

Chocolade Desserttaartje met Zeesan Choco

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Chocolade Desserttaartje met Zeesan Choco
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

200 g 200 % Zeesan Choco
250 g 250 % water
1.000 g 1000 % slagroom

Werkwijze

Meng Zeesan choco met water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.

De bavaroiseringen insmeren met Muffinolie en door de Vidos halen, overtollige Vidos afkloppen.

De bavaroiseringen vullen met een dun plakje amandelbeslag dat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje bavaroise.
Weer een dun plakje amandelbeslag.
Ruim tremperen met Kirsch trempeerlikeur.
De ring glad afstrijken met bavaroise en koelen, vervolgens invriezen.

De rand afwerken met smal goud lint.
Aan de bovenzijde choco ganache van Scaldis Puur, decoreren met een takje citroenmelisse.

Uitkomst 5 taartjes van 12 cm doorsnee.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie