Recepten Recepten

Eierkoeken Amandel (Enjoy Eierkoek met ei)

Recept

1.000 g   Enjoy Eierkoek met ei
400 g   water
15 g   ammonium
25 g   Citroenrasp
25 g   Gel Amaretto 50%
150 g   Perla Amandelpan

Decoratie

50 g   Calif. Amandel Schaafsel
Eierkoeken Amandel (Enjoy Eierkoek met ei)

Werkwijze

Ammonium oplossen in het water.
Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.
Draaitijd ca. 10 minuten in de eerste versnelling.

Het beslag minimaal 30 minuten laten staan.

Met een ijslepel scheppen of spuiten met een spuitzak.
Decoreren met Calif. Amandel Schaafsel .
Op kleur afbakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 250°C.
Baktijd 9 minuten.

Rotatieoven 230°C.
Baktijd 9 minuten.

Uitkomst 20 stuks.