Recepten

Fruit Flikken

Recept 1

700 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

375 g   Perla Amandelpan
375 g   Fruitful Peach HI
25 g   Citroenrasp

Afwerking

500 g   Fruitful Peach HI
20 g   citroensap

Afwerking 2

150 g   Paletta Spray Neutraal
Fruit Flikken

Werkwijze

Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Fonceer de bakjes (doorsnede 6 cm).
De vulling aanmaken en meng 2 minuten in eerste versnelling met een vlindergard.
De gefonceerde bakjes vullen met 14 gram vulling.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.

Meng de Fruitful Peach HI met het citroensap en verdeel deze over de vulling.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Eventueel decoreren met eetbare bloemen.

Uitkomst 50 stuks