Recepten

Gele Room Plaatcake

Recept

1.200 g   Jung Basis-Rühr
700 g   Muffinolie *
700 g   ei

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.000 g   Gele room met Minuta VV

Afwerking

400 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

40 g   Hazelnootstukjes
Gele Room Plaatcake

Werkwijze

Zet twee Fruitcarré Bakplaatjes klaar.

Alle grondstoffen mengen 3 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Het beslag over beide platen verdelen en gladstrijken.
Diagonaal banen gele room opspuiten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na koelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met gebruneerde hazelnootstukjes en wat groene decoratie.
In de gewenste grootte snijden.