Recepten Recepten

High Cake Choc'n Mint

Recept

2.200 g   Double Choc Cake
50 g   Fiks
440 g   water
440 g   ei

Vulling

300 g   dessertmints (Mentos)

Afwerking

350 g   Sweet Glacé Choc Zacht

Decoratie

160 g   dessertmints (Mentos)
High Cake Choc'n Mint

Werkwijze

Double Choc Cake, Fiks, ei en het water mengen en 3 minuten in de eerste versnelling draaien.
De vulling doorwerken.

Bekleed een stalen ring van 12 cm doorsnede en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 425 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 55 minuten.

Als afwerking door de Sweet Glacé Choc Zacht halen.
Deze niet te warm maken om een grof effect te krijgen.
Decoreren met Dessert Mints.

Uitkomst 8 stuks.