Recepten

Karamel Whiskeywonder

Recept

1.500 g   Rolbeslag met Moscalux *

* 3 plakken (60x40 cm) rolbeslag waarvan 1 chocolade

Trempeer

20 g   Trempeerlikeur met Gel

Vulling 1

100 g   Zeesan Caramel
125 g   water
500 g   slagroom

Vulling 2

100 g   Zeesan Neutraal
125 g   water
500 g   slagroom
25 g   Gel Whiskey 50%

Vulling 3

250 g   Karamelsaus van Butterscotch

Afwerking

500 g   slagroom
250 g   Sprokkelschuim met Bianca
40 g   Mont Blanc cacao
Karamel Whiskeywonder

Werkwijze

Bestrijk een plak blank rolbeslag met een laag caramel bavaroise.
De choco laag rolbeslag aanbrengen en tremperen met Trempeerlikeur Gel Whiskey,
vervolgens een laag whiskey bavaroise aanbrengen.
Spuit hierop banen met caramelsaus, en de laatste laag blank rolbeslag aanbrengen.
Tremperen met Trempeerlikeur Gel Whiskey, en koelen.
Na het koelen in kleine gebakjes snijden van 3x5 cm.
Afstrijken met een laagje slagroom.
Decoreren met sprokkelschuim en bestuiven met Mont Blanc cacao.

Uitkomst 132 stuks