Recepten

Kokercake

Bodem

800 g   Kruimeldeeg met ChocNut Cake

Recept

5.000 g   Fantasy Chocnut Cake
1.000 g   ei
1.000 g   water

Vulling

920 g   Maestro Amandelspijs Ei (40 g per stuk)

Afwerking

460 g   Fruitful Apricot Jam
460 g   Fondant KK
115 g   Am. Marsepein 1:3 Geel
Kokercake

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlindergard in de laagste versnelling.

Rol de Maestro Amandelspijs uit tot een dikte van 5 mm en steek rondjes uit van 7 cm.

Bestrooi de binnenzijde van de ringen (8 x 10 cm) met kruimeldeeg.
Verdeel de helft van het beslag over de ringen en leg hierop de spijs.
Verdeel de rest van het beslag over de spijs.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.

Decoreer de cake af met de Fruitful Apricot Jam en Fondant KK.
Maak een eidooiertje van de marsepein en leg deze bovenop.

Uitkomst 23 stuks