Home » Recepten » Muesli Canneloni

Muesli Canneloni

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Muesli Canneloni

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed koud deeg vormen.
Deegtemperatuur 24°C.
Vormen als voor brood.
Na 25 minuten rust het deeg uitrollen op 2 mm.
Spuit banen vulling van 60 cm op de deegplak.
Vervolgens een tweede deegplak over de vulling aanbrengen en in banen snijden van 6 cm breed.

Strijken met Ovex Liquide en decoren met Amandelstaafjes.

De banen ruim uit elkaar bakken.

Narijs 30 minuten.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 40 stuks.
Dit recept is ook met Vlaaimix te maken.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

500 g   Panomix Vienna *
500 g   bloem
40 g   gist
380 g   water

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

700 g   Frutafill Appel
350 g   water
425 g   Muesli Melange
425 g   Vruchtenmelange
200 g   Havervlokken

Decoratie

200 g   amandelstaafjes
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie