Recepten

Muesli Canneloni

Recept

500 g   Panomix Vienna *
500 g   bloem
40 g   gist
380 g   water

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

700 g   Fruitful Apple
350 g   water
425 g   Muesli Melange
425 g   Vruchtenmelange
200 g   Havervlokken

Decoratie

200 g   amandelstaafjes
Muesli Canneloni

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed koud deeg vormen.
Deegtemperatuur 24°C.
Vormen als voor brood.
Na 25 minuten rust het deeg uitrollen op 2 mm.
Spuit banen vulling van 60 cm op de deegplak.
Vervolgens een tweede deegplak over de vulling aanbrengen en in banen snijden van 6 cm breed.

Strijken met Ovex Liquide en decoren met Amandelstaafjes.

De banen ruim uit elkaar bakken.

Narijs 30 minuten.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 40 stuks.
Dit recept is ook met Vlaaimix te maken.