Recepten

Oranje Soes

Recept

400 g   Jello Totaal
600 g   water

Vulling

200 g   Zeesan Blood Orange
250 g   water
1.000 g   slagroom
200 g   mandarijntjes

Afwerking

500 g   Dip Sinas

Decoratie

400 g   slagroom
100 g   mandarijntjes
Oranje Soes

Werkwijze

Jello Totaal met water van 50°C mengen.
In de 2e versnelling 8 tot 10 minuten draaien met de vlindergard.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 - 30 minuten.
De eerste 6 minuten met de schuif dicht, als de soes van de plaat los komt dan 20 minuten met de schuif open gaar bakken.

De soezen doorhalen met Dip Sinas.

Meng de Zeesan Blood Orange, water en de mandarijntjes glad en spatel de voor 75% geslagen slagroom er in twee keer door.

Vul de soezen met de bavaroise.
Decoreren met een rozet slagroom, een mandarijntje en een Hollands vlaggetje.

Uitkomst 24 stuks.