Recepten Recepten

Pêche et Pistache

Bodem

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

210 g   Bianca
210 g   water
110 g   suiker
420 g   pistachenoten *
180 g   suiker
110 g   bloem

* Eventueel 50% vervangen door amandelen

Vulling

1.100 g   Fruitful Peach HI

Afwerking

81 g   ColdJel Neutraal (3 g per stuk)

Decoratie

27 g   kokos (1 g per stuk)
54 g   Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal (2 g per stuk)
27 g   pistachenoten (1 g per stuk)
54 g   Chocolade Kletskop (2 g per stuk)
27 g   cress (1 g per stuk)
Pêche et Pistache

Werkwijze

Bianca, water en 110 gram suiker opkloppen tot een standig schuim.
Draai daarna voorzichtig de gehakte pistachenoten, suiker en bloem door.
Verdeel dit over een kartonnen Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Verdeel de Fruitful Peach HI over de gebakken en afgekoelde bodems en direct invriezen.
Bevroren snijden in rechthoeken van 11 x 3 cm en doorhalen met ColdJel Neutraal.
De rand aanzetten met kokos en op de gebakken hardewenerplakjes ( 11,5 x 3,5 cm) zetten.
Spuit een baan schuim op het gebakje en decoreren met gehakte pistachenoten, stukjes chocolade kletskop en een cress.

Uitkomst 27 stuks