Recepten

QuarQy Lemoncake

Recept

2.500 g   Fantasy QuarQy Cake
625 g   yoghurt
750 g   ei
100 g   Citroenrasp

Decoratie

220 g   Fruitful Lemon Cream (20 g per stuk)
44 g   pistachenoten (4 g per stuk) *

* fijn gehakt

Afwerking

66 g   Paletta Spray Neutraal (6 g per stuk)
QuarQy Lemoncake

Werkwijze

Meng Fantasy QuarQy Cake, yoghurt, ei en Citroenrasp gedurende 4 minuten in de eerste versnelling.
De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.
Spuit hierop een zigzag van Fruitful Lemon Cream.
Bestrooien met de fijn gehakte pistachenoten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.

Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 11 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.