Recepten

Rood Fruit Quattro's

Recept

2.000 g   Kanomix
900 g   boter
150 g   water
100 g   Citroenrasp
10 g   bakkerszout

Vulling

2.200 g   Perla Amandelpan
1.100 g   Fruitful Red Fruit

Decoratie

600 g   Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel
Rood Fruit Quattro's

Werkwijze

Vulling aanmaken.

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 4 mm.

De plaat bekleden en de vulling hierop aanbrengen.
Voor de bovenplak het deeg uitrollen op 3½ mm en over de spijs rollen.
Decoreren met Victoriabeslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.

Snijden in gewenste grootte.

Bovenstaand recept is voor 1 plaat van 60 x 40 cm.