Recept
2.000 g
|
|
Kanomix |
900 g
|
|
boter |
150 g
|
|
water |
100 g
|
|
Citroenrasp |
10 g
|
|
bakkerszout |
Vulling
2.200 g
|
|
Perla Amandelpan |
1.100 g
|
|
Fruitful Red Fruit |
Decoratie
600 g
|
|
Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
Werkwijze
Vulling aanmaken.
Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 4 mm.
De plaat bekleden en de vulling hierop aanbrengen.
Voor de bovenplak het deeg uitrollen op 3½ mm en over de spijs rollen.
Decoreren met Victoriabeslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.
Snijden in gewenste grootte.
Bovenstaand recept is voor 1 plaat van 60 x 40 cm.