Recept
3.000 g
|
|
Sachermix |
1.600 g
|
|
ei |
1.250 g
|
|
boter |
250 g
|
|
suiker |
200 g
|
|
water |
Vulling
1.400 g
|
|
Fruitful Apricot Jam |
Decoratie
1.600 g
|
|
Sweet Glacé Choc Zacht |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen en gedurende 5 minuten in de laagste versnelling mengen.
Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een cakeblik van 20 cm met 390 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 50 - 60 minuten.
Snijd de cake 2x door.
2x vullen met Fruitful Apricot Jam.
Chocoglazuur:
Verwarm de Sweet Glacé Choc Zacht in de magnetron tot 40°C.
Glaceer de sachercake met de chocoglazuur.
Garneer het woord SACHER met de chocoglazuur op de cake.
Uitkomst 16 stuks.