Recepten

Sachercake

Recept

3.000 g   Sachermix
1.600 g   ei
1.250 g   boter
250 g   suiker
200 g   water

Vulling

1.400 g   Fruitful Apricot Jam

Decoratie

1.600 g   Sweet Glacé Choc Zacht
Sachercake

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen en gedurende 5 minuten in de laagste versnelling mengen.
Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een cakeblik van 20 cm met 390 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 50 - 60 minuten.

Snijd de cake 2x door.
2x vullen met Fruitful Apricot Jam.

Chocoglazuur:
Verwarm de Sweet Glacé Choc Zacht in de magnetron tot 40°C.

Glaceer de sachercake met de chocoglazuur.

Garneer het woord SACHER met de chocoglazuur op de cake.

Uitkomst 16 stuks.