Recepten Recepten

Schnittbroodjes met Wunderbrötchen 25 MZ

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Wunderbrötchen 25 MZ * }
200 g 2 % gist
5.500 g 55 % water

* Wunderbrötchen 25 MZ bevat zout!

Schnittbroodjes met Wunderbrötchen 25 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg kneden, niet te intensief en niet gladdraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes iets los laten komen.
Bolletjes langmaken en 10 minuten los laten komen.
In de lengterichting diep insnijden en op de kop laten rijzen.
Narijs ca. 70 minuten.
Omdraaien.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 22 minuten.

Uitkomst 261 stuks.