Recept
2.000 g
|
|
Panovitesse Scone |
600 g
|
|
water |
300 g
|
|
frambozenpuree |
Vulling
400 g
|
|
Arabesque Blanc 29 * |
50 g
|
|
frambozen (diepvries) |
* grof gehakt
Afwerking
375 g
|
|
Kruimeldeeg met Kanomix |
Decoratie
75 g
|
|
frambozen (diepvries) * |
75 g
|
|
sinassnippers gesneden |
125 g
|
|
Arabesque Blanc 29 ** |
* gebroken
** grof gehakt na het bakken
Werkwijze
Panovitesse Scone, frambozenpuree en koud water gedurende 6 minuten mengen in de 2e versnelling.
Direct de gehakte vulling doorwerken.
Het deeg 5 minuten laten rusten.
Uitrollen tot een dikte van 13 mm.
Uitsteken met een gladde ring van 20 cm doorsnede.
1 x strijken met Ovex Liquide.
Overstrooien met kruimelsdeeg, frambozenstukjes en sinassnippers.
Na 10 minuten rust snijden in 8 punten en deze punten uit elkaar zetten in een vlaaipan van 26 cm doorsnede.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 17 minuten.
Direct na het bakken de stukjes Arabesque Blanc 29 over de taarten strooien (zodat ze licht smelten en vast plakken).
Uitkomst 5 stuks (40 punten)