Fonceerdeeg
225 g
|
|
Sloffendeeg met Kanomix |
Recept
550 g
|
|
Fantasy RedVelvet Cake |
275 g
|
|
ei |
250 g
|
|
boter |
40 g
|
|
karnemelk |
110 g
|
|
Arabesque Blanc 29 |
Afwerking
200 g
|
|
MonChou |
80 g
|
|
Cremo B Poeder |
200 g
|
|
water |
Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 1.75 mm.
Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over het hardewenerdeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Cremo B Poeder en water vermengen en gladroeren.
Monchou 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
De Cremo B compositie in gedeeltes aan de Monchou toevoegen.
Verdeel de Monchou crème over de gebakken Red Velvet.
Decoreren met Mont Blanc.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)