Recepten

Specu-rolo

Recept

670 g   Kanomix
220 g   boter of margarine
20 g   Speculaas Orenta
2 g   bakkerszout
35 g   karnemelk

Vulling

900 g   Maro 1:1 bonbon

Decoratie

50 g   Amandelprogres
Specu-rolo

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.

Het deeg uitrollen tot een dikte van 3 mm, plaats dit op een plateau van 60 x 40 cm, bestrijk de plak met water.
De Maro 1:1 bonbon uitrollen tot een dikte van 2,75 mm en over het speculaasdeeg leggen en bestrijken met water.
Rol de twee lagen op tot een grote pil en rol deze door de Amandelprogres, koelen voor het snijden.
Snijd dunne plakken van 5 mm en bak deze af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.

Uitkomst: 80 stuks