Fonceerdeeg
250 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
150 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
Recept
600 g
|
|
Fantasy Chocnut Cake |
130 g
|
|
water |
130 g
|
|
ei |
Vulling
100 g
|
|
Zeesan Tiramisu |
120 g
|
|
water |
500 g
|
|
slagroom |
Decoratie
2 g
|
|
Mont Blanc Choco |
8 g
|
|
chocolade bloesem melk |
150 g
|
|
slagroom |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng de Zeesan Tiramisu en water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.
Spuit kleine bolletjes (gladde spuit) op de cake, 3 cm van de rand vrijhouden.
Koelen en eventueel invriezen.
Decoreren met Mont Blanc Choco en chocolade bloesem.
Afwerken met een rand slagroom.
Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)