Recepten

Trakteergebak Verona & Fruit

Fonceerdeeg

250 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

500 g   Verona
250 g   water
250 g   Muffinolie *
50 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 1

750 g   Gele room met Maestro Creme Vanille

Vulling 2

400 g   fruit

Afwerking

100 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

250 g   slagroom
Trakteergebak Verona & Fruit

Werkwijze

Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.

Verdeel de gele room over de cake, 3 cm van de rand vrijhouden.
Meng het fruit en verdeel dit over de gele room.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Na het afkoelen van de gelei, afwerken met een rand slagroom.

Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)