Recepten

Verona Weekendtaartje

Fonceerdeeg

700 g   Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV

Recept

1.000 g   Verona
100 g   suiker
550 g   water
350 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.050 g   Gele room met Minuta VV

Vulling 1

1.750 g   Aldia Aardbei

Afwerking

245 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

14 g   choco decor (2 g per stuk)
Verona Weekendtaartje

Werkwijze

7 Taartpannen van 17 cm doorsnede bestrooien met kruimeldeeg.

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Spuit 280 gram beslag op het kruimeldeeg.
Spuit in een spiraal 150 gram gele room over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het afkoelen de Aldia Aardbei over de room verdelen.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met twee chocoladekrullen.

Uitkomst 7 stuks