Recepten

Whoopie Lollies

Recept

1.000 g   Verona
400 g   water
400 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 1

784 g   Dip Neutraal (7 g per stuk)

Vulling 2

448 g   Fruitful Raspberry Jam (4 g per stuk)

Afwerking

1.120 g   Dip Neutraal (10 g per stuk)

Decoratie

448 g   Pajets Chocolade (4 g per stuk)
Whoopie Lollies

Werkwijze

Verona, Muffinolie en water mengen, 3 minuten in de tweede versnelling draaien.
Spuit 224 doppen van 8 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.

Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Spuit op 1 dop een ring houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam.
Met de tweede dop sluiten.
Een lollie of ijsstokje erin duwen en invriezen.
Na het vriezen door de Dip halen en in de Pajets Puur zetten.

Uitkomst 112 stuks

Voor kleur en smaak kan een keuze gemaakt worden uit diverse Dip soorten.