Recepten

Zilveren Tulband 2.0

Recept

5.000 g   Maestro Cake
2.750 g   boter
2.500 g   ei
1.000 g   Perla Amandelpan
7 g   anijs (gemalen)
Zilveren Tulband 2.0

Werkwijze

Meng alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlindergard.
Soortelijk gewicht 900 gram/liter.

De luxe tulbandvorm smeren en vullen met ca. 900 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatie oven 140°C.
Baktijd 55 minuten.

Decoreer de tulbanden met zilverspray na het afkoelen.

Uitkomst 12 stuks
Bij gebruik van "normale" tulbandvormen:
De gesmeerde tulbandvorm (18 x 10 cm) vullen met 510 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatie oven 140°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 22 stuks