Recept
10.000 g
|
100 %
|
Parade Oliebol DM * |
|
7.200 g
|
72 %
|
water |
|
1.000 g
|
10 %
|
Muffinolie ** |
|
* Pan. Oliebol DM bevat gist en zout!
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.000 g
|
10 %
|
Pajets Chocolade |
|
1.500 g
|
15 %
|
suikernibs P4 |
|
Decoratie
1.590 g
|
|
Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV (5 g per stuk) |
|
Werkwijze
Spuit de flexipan mat (3051) in met Carlex.
Bestrooi de bodem met kruimeldeeg.
Van alle grondstoffen een beslag maken.
In de planeetmenger 7 minuten draaien met de vlindergard in de 2e versnelling.
De vulling direct door het beslag mengen.
Beslagtemperatuur 27°C.
Spuit met een spuitzak (zonder spuitmond) 65 gram beslag in de flexipan mat met kruimeldeeg.
Narijs 20 minuten.
Bakken met iets stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 318 stuks
Kruimeldeeg is te vervangen door Glanssuiker Grof.