Nieuws

Free From Expo - 23 & 24 november Rai Amsterdam

Zeelandia NIET op “Free From Expo”

In verband met de nog steeds oplopende besmettingscijfers heeft Zeelandia besloten om af te zien van deelname aan de Free From. We hopen van harte dat we op 7 en 8 juni 2022 op de Free From Expo in Barcelona wel acte de présence kunnen geven. We houden je daarvan op de hoogte.

23 en 24 november 2021 | Bezoek ons op stand D56!

Eind november vindt de Free From Expo plaats in de RAI Amsterdam, waar Zeelandia vertegenwoordigd is met een stand waar je kennis kunt maken met ons glutenvrije en vegan productassortiment!

Op deze beurs staan voedingsmiddelen centraal zonder o.a. zuivel, gluten of dierlijke ingrediënten. Deze producten worden steeds meer mainstream en niet alleen de variëteit en het assortiment, maar ook de vraag ernaar is gegroeid. Steeds meer consumenten kiezen voor Free From-producten.

Daarom heeft de Zeelandia op basis van deze groeiende trends een reeks vernieuwende concepten en producten ontwikkeld. Om tegemoet te komen aan de gezondheids- en milieubewuste behoeften en levensstijl van onze klanten. Zo heeft Zeelandia diverse vegan oplossingen en receptsuggesties beschikbaar voor zowel brood als banket. Ook op het gebied van glutenvrij biedt Zeelandia je broodmixen en banketoplossingen die voortdurend doorontwikkeld worden om de best mogelijke kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Bezoek onze stand D56 op de Free From Expo en ontdek op welke manier ons vegan en glutenvrije productportfolio en baktechnologie voor jou en je klanten van toegevoegde waarde kunnen zijn. Heb je vragen en mogelijk interesse in een vrijkaart (OP=OP)? Laat het ons weten via info@zeelandia.nl

Free From Expo - 23 & 24 november Rai Amsterdam