Recepten

Aardbei & Choco Cake

Kruimelmassa

200 g   Double Choc Cake
50 g   bloem
20 g   boter
20 g   water

Recept

1.000 g   Fantasy Strawberry Cake
350 g   ei
250 g   water
150 g   boter

Afwerking

250 g   Fudge Neutraal
50 g   Arabesque Blanc 29

Decoratie

10 g   gevriesdroogde aardbeien
Aardbei & Choco Cake

Werkwijze

Meng de ingrediënten tot een kruimeldeeg en verdeel per cake 50 gram kruimels in de Cakevorm in tray.
Bak het overige kruimeldeeg op een bakplaat en bewaar dit voor decoratie van de cake.

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de aardbeienstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.

De met kruimeldeeg gevulde Cakevorm in tray vullen met 300 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.

Smelt de Arabesque Blanc 29 en draai deze door de Fudge Neutraal.
Klop deze massa iets luchtig en spuit doppen met een kartelspuit op de cake.

Decoreren met gevriesdroogde aardbeien en de gebakken Double Choc kruimels.

Uitkomst 5 stuks