
Aardbei & Choco Cake
Aardbei & Choco Cake
Kruimelmassa
200 g | Double Choc Cake | |
50 g | bloem | |
20 g | boter | |
20 g | water |
Recept
1.000 g | Fantasy Strawberry Cake | |
350 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | boter |
Afwerking
250 g | Fudge Neutraal | |
50 g | Arabesque Blanc 29 |
Decoratie
10 g | gevriesdroogde aardbeien |

Werkwijze
Meng de ingrediënten tot een kruimeldeeg en verdeel per cake 50 gram kruimels in de Cakevorm in tray.Bak het overige kruimeldeeg op een bakplaat en bewaar dit voor decoratie van de cake.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de aardbeienstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De met kruimeldeeg gevulde Cakevorm in tray vullen met 300 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Smelt de Arabesque Blanc 29 en draai deze door de Fudge Neutraal.
Klop deze massa iets luchtig en spuit doppen met een kartelspuit op de cake.
Decoreren met gevriesdroogde aardbeien en de gebakken Double Choc kruimels.
Uitkomst 5 stuks