Recepten

Aardbeien Plaatcake

Fonceerdeeg

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
600 g   Fruitful Strawberry

Recept

1.000 g   Fantasy StrawberryYogh
350 g   ei
250 g   water
150 g   boter

Afwerking

200 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

800 g   slagroom
180 g   aardbeien
Aardbeien Plaatcake

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met Hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).
Bestrijken met Fruitful Strawberry.

Verwarm de boter tot ca. 60°C.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over het Hardewenerdeeg met Fruitful Strawberry.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 45 minuten.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en snijden in stukken van 7,4 x 19 cm.
Decoreren met slagroom en verse aardbeien.

Uitkomst 8 stuks