
Aardbeien Plaatcake
Aardbeien Plaatcake
Fonceerdeeg
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
600 g | Fruitful Strawberry |
Recept
1.000 g | Fantasy Strawberry Cake | |
350 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | boter |
Afwerking
200 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
800 g | slagroom | |
180 g | aardbeien |

Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met Hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).Bestrijken met Fruitful Strawberry.
Verwarm de boter tot ca. 60°C.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over het Hardewenerdeeg met Fruitful Strawberry.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 45 minuten.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en snijden in stukken van 7,4 x 19 cm.
Decoreren met slagroom en verse aardbeien.
Uitkomst 8 stuks