Recepten

Aardbeien Plaatcake met Fruitful Strawberry

Fonceerdeeg

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

150 g   Raspberry Jam

Recept

1.000 g   Fantasy StrawberryYogh
350 g   ei
250 g   water
150 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

500 g   Fruitful Strawberry

Afwerking

100 g   Paletta Spray Neutraal
Aardbeien Plaatcake met Fruitful Strawberry

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).
Bestrijken met Raspberry Jam.

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over het hardewenerdeeg met Raspberry Jam.
Spuit de Fruitful Strawberry op het beslag en verdeel enigszins grof door.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 7,4 x 19 cm.

Uitkomst 8 stuks