
Aardbeien Plaatcake met Fruitful Strawberry
Aardbeien Plaatcake met Fruitful Strawberry
Fonceerdeeg
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
150 g | Raspberry Jam |
Recept
1.000 g | Fantasy Strawberry Cake | |
350 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
500 g | Fruitful Strawberry |
Afwerking
100 g | Paletta Spray Neutraal |

Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).Bestrijken met Raspberry Jam.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over het hardewenerdeeg met Raspberry Jam.
Spuit de Fruitful Strawberry op het beslag en verdeel enigszins grof door.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 7,4 x 19 cm.
Uitkomst 8 stuks