
Aardbeien Tompouce
Aardbeien Tompouce
Bodem
10 st | tompouce plakken 46 x 11 cm |
-
625 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept 1
750 g | Fantasy Strawberry Cake | |
250 g | ei | |
190 g | water | |
100 g | Muffinolie * | |
75 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
400 g | Maestro Creme Vanille | |
1.000 g | water |
Vulling
400 g | Fruitful Strawberry |
Afwerking
1.200 g | Fondant Rose | |
250 g | slagroom |

Werkwijze
Meng de Fantasy Strawberry Cake, ei, Muffinolie, suiker en water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Bak deze in een hoge plaat van 40 x 60 cm en snijd hiervan 5 stroken van 40 cm breed.
Oventemperatuur
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 20 minuten
Strijk 5 van de tompouce plakken in met de ingekookte Fruitful Raspberry Jam en plaats hierop een strook van de aardbeiencake.
Snijd deze plakken met een zaagmes op een breedte van 5 cm.
Meng de Maestro Creme Vanille en het water voor 3 minuten in de hoogste versnelling.
Spuit twee rijen van 5 doppen room op de aardbeiencake.
Vul de tussenruimtes van de doppen met de Fruitful Strawberry.
Verwarm de Fondant Rose tot ca. 45°C en slap iets af met water, bestrijk hier de overige 5 plakken mee.
Snijd na het aandrogen, bovenplakjes van de stroken en plaats deze als kap op de doppen room.
Decoreren met een rozet slagroom en eventueel een aardbei.
Uitkomst 40 stuks