
Aardbeien Yoghurt Harten
Aardbeien Yoghurt Harten
Recept
2.000 g | Fantasy Strawberry Cake | |
1.000 g | boter | |
750 g | bloem | |
250 g | ei | |
20 g | Alpina * |
* Kan vervangen worden door: 10 gram Bakmiddel S, 60 gram Beurrine/Romella of 6 gram ammonium.
Afwerking
750 g | Dip Cerise | |
400 g | Arabesque Blanc 29 |
Decoratie
175 g | Chocoladeschaafsel Wit |

Werkwijze
Meng alle grondstoffen tot een deeg, eventueel koelen voor het verwerken.Het deeg uitrollen tot een dikte van 6 mm. Met de hartsteker harten uitsteken.
De bakplaat voorzien van bakpapier en de deegharten op de plaat leggen.
Het deeg maximaal 24 uur laten liggen voor het bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 20 minuten.
Nadat de harten goed zijn afgekoeld doorhalen met een mengsel van Dip Cerise en Arabesque Blanc 29.
Decoreren met chocoladeschaafsel wit.
UItkomst 90 stuks
Om de uitrolband schoon te houden kun je het deeg op de werkbank steken. We bakken deze harten op papier omdat tijdens het bakken de aardbeistukjes iets kunnen uitlopen.
Voor een strak effect deze afbreken/knippen.