Recepten

Amandel Mango Empileur

Bodem

700 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
300 g   Perla Amandelpan
300 g   Fruitful Mango HI

Vulling 1

120 g   Zeesan Neutraal
75 g   Maestro Creme Vanille
325 g   water
475 g   Fruitful Mango HI
50 g   passievruchten puree
800 g   slagroom

Recept

1.100 g   Macaronmix Amandel
675 g   ei
225 g   water
200 g   bloem

Vulling 2

65 g   Zeesan Neutraal
45 g   Maestro Creme Vanille
175 g   water
175 g   Perla Amandelpan
450 g   slagroom

Afwerking

800 g   Fruitful Mango HI
800 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

375 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
30 st   chocoladekrul
Amandel Mango Empileur

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg , dikte 1,75 mm.
Zet het Banketframe er omheen, meng de Perla Amandepan met de Fruitful Mango HI.
Strijk dit op het deeg.

Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 15 minuten.

Joconde beslag: Klop Macaronmix Amandel, ei, water en bloem gedurende 10 minuten
met de garde luchtig in een hoge versnelling.
Strijk twee platen m.b.v. het Banketframe en afstrijker 4 cm.

Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 16 minuten

Meng de Zeesan Neutraal, Maestro Creme Vanille met het water tot een gladde massa,
voeg de passievruchten puree en de Fruitful Mango HI toe.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de afgekoelde bodem en strijk glad met afstrijker 3 cm.

Leg hierop de eerste Joconde amandelbeslagplak uit het recept, druk deze aan en eventueel tremperen.

Meng de Zeesan Neutraal, Maestro Creme Vanille met het water tot een gladde massa, voeg de Perla Amandelpan toe en draai glad. Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor. Verdeel de bavaroise over het jocondebeslag en strijk glad met afstrijker 1,5 cm. Dek af met de tweede plak Joconde beslag.
Zet de plaat ca. 1 uur in de koelkast en dan invriezen.

Kook de Fruitful Mango HI samen met de Paletta Spray en verdeel dit over de (bevroren) bovenzijde.

Verdeel de plaat in 5 banen m.b.v. de snijplaat en snijd de 5 banen in elk 10 gebakjes met de snijmal.
Decoreer de Empileurs naar wens met dopjes creme en een chocoladekrul.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)