
American Brownie Easter Bunnies
American Brownie Easter Bunnies
Recept
1.500 g | American Brownie | |
375 g | water | |
125 g | boter * |
* Gesmolten, kan ook worden vervangen door 100 gram Muffinolie.
Afwerking
270 g | Dip Choco (10 g per stuk) |
Decoratie
540 g | Arabesque Lait 34 (20 g per stuk) | |
216 g | Roll Decor (8 g per stuk) | |
540 g | Maro 1:2 Vorm (20 g per stuk) |

Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.Giet het beslag (2 kg) in de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).
Spuit de bakvorm in met een beetje Carlex zodat de brownie goed lost na het bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken en afkoelen de brownie snijden in stukken van 4 x 8 cm.
De bovenzijde van de gesneden stukken door de Dip Choco halen.
De Arabesque Lait 34 tempereren en uitstrijken tussen 2 Zeelandia linialen.
Met een mal de pootjes snijden ca. 10 gram per stuk.
De Roll Decor uitrollen en rondjes uitsteken met een doorsnede van 4 cm.
De pootjes tamponeren en direct de rondjes Roll Decor erop plakken.
Na uitharding de pootjes aan de zijkanten van het Brownie plakken.
Decoreren met een hazenkopje van Maro 1:2 Vorm.
Uitkomst 27 stuks