Recepten

American Brownie Easter Bunnies

Recept

1.500 g   American Brownie
375 g   water
125 g   boter *

* Gesmolten, kan ook worden vervangen door 100 gram Muffinolie.

Afwerking

270 g   Dip Choco (10 g per stuk)

Decoratie

540 g   Arabesque Lait 34 (20 g per stuk)
216 g   Roll Decor (8 g per stuk)
540 g   Maro 1:2 Vorm (20 g per stuk)
American Brownie Easter Bunnies

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Giet het beslag (2 kg) in de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).
Spuit de bakvorm in met een beetje Carlex zodat de brownie goed lost na het bakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken en afkoelen de brownie snijden in stukken van 4 x 8 cm.
De bovenzijde van de gesneden stukken door de Dip Choco halen.
De Arabesque Lait 34 tempereren en uitstrijken tussen 2 Zeelandia linialen.
Met een mal de pootjes snijden ca. 10 gram per stuk.
De Roll Decor uitrollen en rondjes uitsteken met een doorsnede van 4 cm.
De pootjes tamponeren en direct de rondjes Roll Decor erop plakken.
Na uitharding de pootjes aan de zijkanten van het Brownie plakken.

Decoreren met een hazenkopje van Maro 1:2 Vorm.

Uitkomst 27 stuks