Home » Recepten » Baguettes met Prestant Krokant

Baguettes met Prestant Krokant

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Baguettes met Prestant Krokant

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 455 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Vormen.
Narijs 75 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 38 broden.

Met dit recept zijn ook petit-pains te maken.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % bloem } 100%
300 g 3 % gist
160 g 1.6 % bakkerszout
6.200 g 62 % water
1.000 g 10 % Prestant Krokant
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie