
Bakkersmuesli Haver
Bakkersmuesli Haver
Recept
200 g | Decor Havervlokken | |
100 g | Decor Speltvlokken | |
50 g | Decor Maisgries | |
50 g | Decor Maanzaad Blauw | |
50 g | Decor Tarwegries | |
50 g | Deco Zonnerond | |
50 g | Decor Pompoen | |
50 g | Hazelnootstukje KC | |
50 g | gebroken walnoten | |
50 g | Hazelnootstukjes | |
50 g | cashewnoten | |
50 g | Halve Amandel 27/30 | |
50 g | rozijnen | |
100 g | suiker | |
100 g | eiwit | |
200 g | Vruchtenmelange |

Werkwijze
Suiker is te vervangen of aan te vullen door honing!De verhoudingen zijn eenvoudig naar eigen inzicht te wijzigen.
Kostprijs is sterk afhankelijk van de samenstelling.
Alle noten en zaden met de suiker mengen, vervolgens het eiwit doormengen (victoriabeslag).
Roosteren (bakken) in een oven van 180°C.
Baktijd 30 minuten (afhankelijk van dikte).
Advies 1250 gram op een plaat van 60x40 cm.
De vruchten na het bakken doormengen.