
Bakkersmuesli Spelt
Bakkersmuesli Spelt
Recept
400 g | Decor Speltvlokken | |
50 g | Decor Maisgries | |
200 g | Decor Boekweitgrutten | |
100 g | Decor Maanzaad Wit | |
100 g | Deco Zonnerond | |
50 g | Hazelnootstukje KC | |
50 g | gebroken walnoten | |
50 g | cashewnoten | |
50 g | Halve Amandel 27/30 | |
50 g | rozijnen | |
100 g | eiwit | |
50 g | cranberries |

Werkwijze
De verhoudingen zijn eenvoudig naar eigen inzicht te wijzigen.Kostprijs is sterk afhankelijk van de samenstelling.
Alle noten en zaden mengen en vervolgens het eiwit doormengen (victoriabeslag).
Roosteren (bakken) in een oven van 180°C.
Baktijd 30 minuten (afhankelijk van dikte).
Advies 1250 gram op een plaat van 60x40 cm.
De vruchten na het bakken doormengen.