Bar-Bite White Almond (vegan)
Bar-Bite White Almond (vegan)
Recept
1.000 g | V-GO! Vegan Cake | |
750 g | sojamelk | |
600 g | progrespoeder | |
100 g | tarwebloem |
-
400 g | margarine (vegan) |
Afwerking
250 g | progrespoeder | |
175 g | margarine (vegan) | |
175 g | Rolfondant | |
175 g | Zeesan Neutral V | |
125 g | water |
Decoratie
120 g | Amandel Strooisel | |
35 g | gehakte pistachenoten | |
8 g | Decor Maanzaad Blauw |
Werkwijze
Meng de V-GO! Vegan Cake met andere ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Voeg daarna de zachte margarine toe en meng dit nog 3 minuten mee.
Vul 1 bakplaat (60x40, 2850 gram) met hoge randen met het beslag en strijk glad.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Laat goed afkoelen voor verdere verwerking, of nog beter vries in.
Afwerking:
Verwarm de Rolfondant, dit gaat eenvouding in de magnetron.
Meng de Progrespoeder met heet water, voeg (vloeibare) Rolfondant en Zeesan Neutral V toe en meng goed.
Bij voorkeur homogeniseren met een staafmixer/foodprocessor. Voeg op het laatst de margarine toe.
Laat deze ganache een nacht besterven.
Klop de ganache even los en verdeel over de gebakken chewy amandel vegan cake.
Verdeel en breng met een glaceermes een structuur aan en decoreer met het Amandel Strooisel en de gehakte pistachenoten.
En als laatste overstrooien met iets Decor Maanzaad Blauw.
Uitkomst 50 stuks (3,6 x 11cm)