Recepten

Beet Blondie

Fonceerdeeg

1.050 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
300 g   Fruitful Beetroot

Recept

2.000 g   Fantasy Farmers Cake
200 g   water
200 g   basterdsuiker
1.000 g   Fruitful Beetroot
900 g   Arabesque Blanc 29

Vulling

1.000 g   Fruitful Beetroot

Decoratie

100 g   Fruitful Beetroot
Beet Blondie

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 3 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het rationeel banketframe.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 12 minuten.

De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Beetroot en plaats deze in het frame.

Meng alle ingrediënten van het recept gedurende 10 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over 2 frames, 1 met het gebakken hardewenerdeeg eronder en 1 zonder hardewenerdeeg.
Strijk beide beslagen glad af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 25 - 30 minuten.

Na het bakken afkoelen.

Snijd de plak zonder hardewenerdeeg in blokjes van 1 x 1 cm.
Strijk op de plak met Hardewenerdeeg de Fruitful Beetroot en verdeel hierover de blokjes.

Afwerken met streepjes Fruitful Beetroot.

Snijd in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)